Bu Blogda Ara

2 Ocak 2013 Çarşamba

2012nin 10dan geri sayımı devam edecek, biraz da geç başlamamdan ötürü 2013 gelmeden bitiremedim 2012nin ilk 5ini, ama 5 numaradan önce kaptanın dönüşü var.




"Ujfalusi takımla çalıştı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısı için hazırlıklarına başlarken, Ujfalusi antrenmanın bir bölümünde takımla çalıştı." şeklindeydi haber sitelerinin duyuruş şekli.


bekledik bunu çok bekledik. 30 ağustosta şampiyonlar ligi kuraları çekildiği sırada gelmişti kötü haber, ilk başta kısa süreli bir sakatlık olur diye umsak da gelen haberler pek iç açıcı değildi. kuranın heyecanını ve hatta belki sevincini de yaşarken kaptan'dan ayrı kalacağımız gerçeği tam izin vermedi doya doya mutluluğa. hemen ertesinde transfer edilen cris'ten ujfa olmasını bekledik ama olmadı tabi. tam da cris'in sözleşmesinin feshedildiği gün takımla ilk antrenmanına çıktı kaptan. antalya kampında da takımla beraber olacakmış. bugün antrenman fotoğraflarında takımla beraber çalıştığını görünce yaşadığım mutluluk ve heyecandan sonra aklıma reyes-ujfa-forlan üçlüsünden tek başına ujfa takıma geldiğinde söylenenler ve hatta benim de söylediklerim geldi. 1 senede ismiyle değil kaptan diye söz eder hale gelmem, ve hatta gelmemiz. iyi ki gelmişsin kaptan, yokluğunda daha da anladık değerini. semih senin tabirinle pique'n çok özledi takımın puyolunu, elbet biz de. semih'i daha yalnız bırakmaya senin de gönlün elvermezdi zaten. gitmemişsin gibi, hep burdaymışsın gibi.

"hoş geldin!
kesilmiş bir kol gibi
omuz başımızdaydı boşluğun...
hoş geldin!
ayrılık uzun sürdü.
özledik.
gözledik...
hoş geldin!
biz
bıraktığın gibiyiz.
ustalaştık biraz daha
taşı kırmakta,
dostu düşmandan ayırmakta...
hoş geldin.
yerin hazır.
hoş geldin.
dinleyip diyecek çok.
fakat uzun söze vaktimiz yok.
yürüyelim....."
                                N.Hikmet

hoş geldin kaptan, gittiğin gibi dönmüşsündür umarım, biz bıraktığın gibiyiz sen de bizim bıraktığımız gibi ol, kaptanlık pazubandı sen gelene kadar emin ellerdeydi ama seni de özledi emin ol, hoş geldin kaptan. daha ne kadar kalırsın bilmem ama daha çok zaman var önümüzde. daha çok güzel, daha çok mutlu günler. tekrar hoşgeldin be kaptan.


















özlemişiz antrenmanda görmeyi, sonunda..



fazla duygusal oldu, ama antrenmanda takımla beraber çalıştığını görünce hislerim daha hafif anlatılmazdı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder