Bu Blogda Ara

31 Aralık 2012 Pazartesi

6 numara Fenerbahçe'ye karşı alınan 2 galibiyete.

12 ağustos 2012 galatasaray fenerbahçe maçı,




10 kişiyle alınan galibiyet, engin'in 11 maç ceza alması, volkan'ın maçta sakatlanıp uzun süre sakat kalması. üst üste iki maçta fenerbahçe'nin elinden alınan 2 kupa. psikolojik üstünlükten bahsediyorsak şu günlerde o üstünlükte bu maçın hemen 12 mayıs 2012deki final maçının ardından gelmesi büyük etken. umut bulut'un muhteşem başlangıcı, tribündeki büyük üstünlük vs. senenin en iyi 5 galibiyet sıralamasında kendine yer bulamaz kendi adıma, ama yıllar sonra da hatırlanacak değeri unutulmayacak bi maçtı.  






























kariyerinin son galatasaray maçına çıktığından kendi de habersizdi belki, son maçında da golünü atmayı ihmal etmedi tabii, ama maç sonu selçuk'la sarılışı uzun süre hatırlanacak. türkiye'nin en iyi oyuncusu diye tarif ettiği selçuk inan'a sarılırken ne düşünüyordu acaba.  
hamit'le de ilk ve son kez karşılaştı belki de.

alex'in ayrılırken bir antrenöre sahip değildik derken herkesin aklına gelen bu kareydi, kendi oyuncularını kutladıktan sonra rakip takımın kaptanını teselli eden bir teknik direktöre sahip olduğumuz için çok şanslıyız çok.



16 aralık 2012 galatasaray fenerbahçe maçı


2 yıl öncesinde yapılan şiken'nin bozuk para üstü değeri gören sezer öztürk'ün geliyoruzlu tweeti bir türlü giremediğim derbi havasını anında iliklerimde hissettirdi.

fenerbahçe ilk kez alex'siz çıkacaktı galatasaray karşısına, geçen sene nisandaki maç bir yol kazasıydı ama her zaman da olacak bir kaza değil. 1 senede fenerbahçe'ye oynanan 6 maç, her maç eze eze, büyüğüm senden diye kafasına vura vura oynandı. 3 galibiyet 2beraberlik 1 de nasıl olduğu herkesin malumu olduğu mağlubiyet. bekir'in kafası'na hasan ali kariyerindeki ilk golüyle karşılık verirken bu sefer selçuk "calma" yapıyordu. geçen sene attığı gol mağlubiyetin ardından fazla dillendirilmemişti, ama selçuk bu sefer kaptandı, eh sorumluluğu da daha fazlaydı. attığı gol sadece galibiyet golü değil aynı zamanda çok hesabı karıştıran planları bozduran bir hüviyetteydi. 2012nin son ezeli rekabet derbisinde gülen taraf değişmedi, maç sonu kupa bekledik ama vermediler, alışmıştık halbuki fenerle oynanan her maçın ardından kupa almaya, neyse mayısa kısmet.















maç öncesi yapılan koreografiden bahsetmeden geçmek olmaz, geçen sen 3-2lik beşiktaş maçında yapılanın üstüne bu zamana kadar yapılanların hiçbiri geçemememişti, bundan sonrası da zor diyordum ama öyle bir şey yapıldı ki o gün tribünlerde, emeği geçen herkesin eline koluna sağlık. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder