Bu Blogda Ara

30 Nisan 2013 Salı

in-şal-lah!

son!






18.55te giden 20.00da gelen sonra maçın 10.dakisı tekrar giden 25.dakika gelen elektrik. fenerbahçe'nin 1-0 geride olduğunu öğrendikten sonra evde ben bilmem eşim bilir stayla 1gole şampiyonluk hadi be oğlum diye dolanmak... her yönüyle bilhassa maç öncesi yaşanan talihsiz olayıyla kolay unutulmayacak bir maç oldu, şampiyonluk ilan edilebilirdi ama bir kez daha ertelendi, inşallah bu hafta kalkacak kupa ellerde.

ligtvyi açar açmaz ekranda binlerce galatasaraylı taraftarı görünce çok korktum kesin kapılar açık bırakıldı taraftar da futbolcuları görmek için sahaya girdi diye,  tam biber gazından etkilendi filan denilir denilmez elektrik gitti tüm semtte. telefonumun radyosu-interneti yok, tam bir eski çağlardan kalma 1 saat yaşadım, acaba maç oynanabilecek mi, futbolcular gazdan etkilendi mi acaba diye karnıma ağrılar girerken. elektirikler gittiğinde tüm taraftar hala sahadaydı çünkü, ağlayan çocuklar, sakinleştirmeye çalışan babalar. çok fena bir görüntüydü, küçücük çocukların biber gazına maruz kalması onların hem sağlığı hem de gelecekteki hayatlarındaki olaylarda verecekleri tepkiyi etkilemesi açısından epey sarsıcı olmuş olmalı, umarım hiçbirinde sorun yoktur, ucuz atlatıldı olaylar. 


her an elektirik gidebilir mi siterisyle maç izlemek çok büyük sıkıntı başlı başına, yıprandım vallahi kısacık sürede.
maça gelirsek, shaaba kadar oynasak gol atamazdık belki de, geçen sene gençlerbirliği maçı vardı eboue'nin yoktan var ettiği bir pozisyon gol olmuştu o maç ve o maçta gelen 3 puan şampiyonluk yolunun başıydı. bu sefer başı değil sonu oldu esasında, maç sonrası takımın sevinci, burak-eboue arasındaki gereksiz tavırlara rağmen müthişti, prova niteliğinde görüntüler.



siz şampiyon olacaksınız!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder